Press "Enter" to skip to content

Андрија Мандић председнички кандидат у Црној Гори

Председник Нове српске демократије (НСД) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић биће кандидат те партије за предстојеће председничке изборе.

Ту је одлуку подржало и председништво Демократске народне партије (ДНП) и Народна српска демократија (НСД).

Функционерка Нове, чији је Мандић лидер, Марина Јочић објавила је на свом Фејсбук профилу „Главни одбор Нове српске демократије одлучио – најбољи за председника. Андрија Мандић„.

Председништво Демократске народне партије једногласно донијело одлуку: Мандић представник народа!

Председништво Демократске народне партије упутило је саопштење у ком наводе да немају дилему да ће побједа Андрије Мандића означити тријумф народне воље.

Њихово саопштење преносимо у целини:

Председништво Демократске народне партије је на данас одржаној седници једногласно донело Одлуку да за председничког кандидата на изборима 19. марта подржи Андрију Мандића. Истовремено, ДНП упућује позив свим политичким субјектима, НВО-сектору, истакнутим интелектуалцима, слободним грађанима, којима је стало до очувања независности државе, поштовања њеног Устава, борбе против организованог криминала и корупције, да снажно подрже Андрију Мандића, који је својим досадашњим јавним ангажманом и бескомпромисном борбом против режима Мила Ђукановића доказао да ће бити достојан председник свих грађана Црне Горе. На предстојећим председничким изборима грађани ће бирати три кандидата: један ће бити представник мафије, други представник амбасада, а трећи представник народа.

Андрија Мандић је несумњиво представник народа, и немамо дилему да ће његова победа означити тријумф народне воље, која Црну Гору жели да види као економски просперитетну, независну од свих спољних утицаја, и ослобођену од организованог криминала и корупције.

Сама чињеница да је Демократскии фронт, за мање од недјељу дана, већ прикупио преко 15.000 потписа подршке Андрији Мандићу, као председничком кандидату, најбоље говори о снази нашег политичког савеза, али прије свега о чињеници да је Црна Гора кренула правим путем.

Уверени у победу Андрије Мандића, још једном позивамо све, којима је Црна Гора на срцу, да нам се придруже у победничкој кампањи, и да буду дио историјског процеса који смо започели 30. августа 2020. године. И да не подлијежу инстант-политичким експериментима и контроверзним личностима, које пројектују или мафија, или амбасаде.

Нова српска демократија: Чврсто верујемо у победу и очекујемо подршку свих грађана!

Нова српска демократија упутила је саопштење у коме наводе да је , пружена рука свима, за јединствену и помирену Црну Гору.
Њихово саопштење преносимо у целини:
Главни одбор НСД једногласно је подржао кандидатуру Андрије Мандића, лидера НСД и једног од лидера ДФ, за председника Црне Горе. Мандић је том приликом истакао да чврсто верује у победу и да очекује подршку свих грађана Црне Горе.
,,Ово је битка за помирење, ово је битка свих који не желе да ЦГ буде заробљеник мафије, као и оних страних адреса које не мисле добро нашој држави. Ми морамо да вратимо центар одлучивања о будућности ове земље у Црну Гору. Зато ћемо разговарати са сваким човјеком, у свакој општини, да му поручимо да смо спремни да водимо нашу земљу напред“, казао је Мандић.
 Зато је, како је рекао, пружена рука свима, за јединствену и помирену Црну Гору.
„Позивамо све грађане који желе да ова држава крене напред и изађе из мржње и подела да буду заједно са нама на путу победе“, закључио је Мандић.
(Извор: портал ИН4С)

Још нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.