Press "Enter" to skip to content

Милан Видојевић: Џефри Епштајн (део III) – Мрачне тајне Епштајновог дневника

Потрага за децом је непрекидна и да би била безбедна у њу је увучена и америчка држава, о чему јасно говоре два детаља. Епштајн је 2008. године, приликом прве оптужбе за педофилију и трговину децом, признао кривицу и прихватио сарадњу с америчким службама, у папирима се спомиње ФБИ.

Наиме, један од његових приватних авион типа Бронко и један хеликоптер, на репу имају ознаке које имају авиони Стејт департмента (!) и које је узела у лизинг приватна фирма за војне и паравојне активности, DynCorp International. Овај статус у оквиру Стејт департмента омогућавао је Епштајну да лако прође контролу на граници и избегне полицијске и безбедоносне провере, што говори да је нека моћна организација (ЦИА?) организовала и можда чак финансирала ове активности.

Да ово није измишљена тврдња, нека вам послужи податак да је DynCorp више пута оптуживан за трговину децом и и сексуално ропство деце и ту постоје видео докази за те активности. Први је из 1999. године када су ухваћени да то раде у Босни, где су куповали децу, ратну сирочад.

Године 2004. DynCorp оперативци су ухваћени кад су у Колумбији силовали децу и то снимали видео камером, а онда те снимке дистрибуирали за новац широм Америке. Године 2008. DynCorp званичници су били умешани у киднаповање деце и организовање дечје проституције у Авганистану, а у тој земљи су 2009. године званичници ове организације организовали прославу у фирми на којој је учествовао дечак стриптиз играч, и то је такође снимано камером.

Хилари Клинтон била је добро упозната с активностима DynCorp-a али је без устручавања примала њихове донације док је била државни секретар. У 2017. години телевизија NBC је објавила да је Хилари Клинтон, док је била државни секретар, зауставила истрагу против елитног круга педофила у Стејт департменту, како би се избегао скандал и сачувале каријере високих званичника Стејт департмента, међу којима је био и један амерички амбасадор. Оно што је опасно јесте да је Епштајн водио дневник, с прецизним детаљима о својим пријатељима и клијентима као “осигурање”. Код кога је дневник, сад када је јасно да се није довољно осигурао?

На острву Литл Сент Џејмс се не само прао новац већ је ту Епштајн саградио чудну грађевину, квадратног облика, са куполом на крову и фасадом с плавим пругама, по матрици заставе јеврејске државе. То је, наводно, била гимнастичка сала али је уместо справа за вежбање имала на поду бројне лежајеве. Та зграда је имала и подземне просторије(!) али се није објавило где воде подземни пролази и шта се у њима дешавало. Где води лифт који ова грађевина има? Шта значе чудни симболи на фасади, “изврнути крст,” биће с роговима, зашто је грађевина (“храм”?) на врху брда?

Ако је Епштајн ситна криминална риба којој је дато да управља педофилским бизнисом за “господаре из сенке”, ко вуче конце овог бизниса данас? Да ли је то неко типа Сороша (који контролише фондове величине 1 трилион долара), или Ротшилди (2 трилиона долара) или династија Сауд (4 трилиона долара), коме треба све ово?

Проблем је у ставу великог дела “стручне” јавности у Америци, психолога који се већ јављају да оправдају Епштајна, “Педофилија је поремећај а не кривично дело,” јавно тврде неки стручњаци. Процена је да 1% одраслих мушкараца има (сексуалне) склоности ка деци и разлог томе је “што су остали у адолесцентској фази игре са децом малолетног узраста”.

То су прави психолози, ја морам само да за оне који не разумеју “психологију” педофила који “нису одрасли”, дам пример који сам открио проучавајући породицу Буш. За недавно преминулог Џорџа Буша Старијег су с разумевањем констатовали да је “волео да чешља и игра се с малим дечацима”.Вратимо се Епштајновом одласку с овог света. Постоје три могућности окончања његовог живота, тачније “нестанка” с овог света.

Прва је убиство Епштајна. Један озбиљан истраживач Епштајновог случаја тврди да је први покушај “самоубиства” заправо био покушај убиства Епштајна! Очигледно је да је претерао у “цеђењу” клијената, некоме је прекипело и шпекулација да је постојала уцена од 100 милиона долара за његову главу можда и није тако фантастична као што изгледа.

У том случају, најсигурнији начин за његову ликвидацију је управо затвор. Зато је мање вероватно да је Епштајн извршио самоубиство. Чиме? Обесио се о кошуљу или панталоне? Како кад је под надзором у ћелији, само неколико метара удаљен од ћелије у којој је Ел Чапо, шеф мексичког нарко картела? Стражари патролирају ходником и на сваких 15-30 минута проверавају стање затвореника.То би значило да је Епштајн чекао да прође контрола и да се хитно баци на “бешење” јер има само 15 минута да то изведе! Да ли верујете да је толико решен да умре да му је то успело на овај начин? Мало је самоубица који то ураде на “сигуран” начин јер подсвесно сваки самоубица жели да буде спашен. Сликовит пример је код самоубица који с моста скачу у реку и у огромном броју буду спашени. Самоубица који заиста жели смрт с моста, скочи на бетон а не у воду.

Наравно, постоји и трећа опција а то је награда за “добар рад.” Мосад га је добио на руке, одвео га у Израел, где ће Епштајн, после низа пластичних операција, живети као пензионер у неком кибуцу.

По извештају истражног судије, др Барбаре Сампсон, Епштајн се обесио у својој ћелији али ће она то написати у извештају јер нема право јавног иступања у медијима. Информацију о томе шта ће писати у извештају дао је “обавештени анонимни извор.” Због смрти у згради под федералном јурисдикцијом ФБИ и Генерални инспектор Министарства правде започели су истрагу о околностима Епштајнове смрти. Жртве су већ најавиле да ће тужити и тражити одштету од заплењене Епштајнове имовине, што је могуће по америчким законима.

Поставља се питање ко је уопште покренуо ову аферу и наложио хапшење Епштајна. Неки аналитичари кажу да је то Трамп. Мислим да ту има истине. Трамп је паметнији него што изгледа. Он је направио отклон од ЦИА, ФБИ-ја, који је отворено радио на рушењу Трампа преко наводне афере о умешаности Русије у председничке изборе.

Тежиште је ставио на војну контраобавештајну службу у коју Мосад безуспешно покушава да се инфилтрира. Тако је почело искључивање с важних функција Обаминих људи са везама у Мосаду, Сузане Гордон и Џона Бренана.

Ово је увод и у председничку кампању идуће године и против утицаја и позиције Хилари Клинтон у Демократској странци.

Бићемо сведоци невероватних афера које ће се “случајно” откривати следећих месеци. У принципу, мене баш брига за Епштајна, Хилари и сличне монструме, њихове каријере и животе. Мене занима ко ће наследити Епштајна у улози државног подводача САД у годинама које долазе. Да ли сте приметили да је сва пажња фокусирана на њега, а да Максвелову нико не спомиње? Можда ће и она у Израел, може да буде професор у некој Мосадовој школи. Такво знање се не одбацује тек тако.

Милан Видојевић: ДОСИЈЕ ЕПШТАЈН