Press "Enter" to skip to content

Милан Видојевић: Џефри Епштајн (део II) – Епштајн, подводач за светску елиту

Започнимо овај наставак констатацијом да је прича већа него што се види тренутно. Стали смо код помињања Гислејн Максвел. У периоду после очеве смрти, док су се њена два старија брата борила да спасу очеву новинску империју, Гислејн је наставила живот размажене богаташице, била је трошаџија на тату.

Њено расипништво у невреме довело је до тога да јој је уведен годишњи лимит, породична апанажа јој је сведена на 80 хиљада фунти. Незадовољна, почела је да тражи решење својих недовољних финансија и да тражи узбудљивији живот. „Случајно“ налеће на америчког бизнисмена Џефрија Епштајна чије је богатство у то време вредело 559 милиона долара, које је наводно зарадио тргујући на берзи вредносним папирима.

Аналитичари с Вол Стрита нису успели да идентификују те његове „успешне послове“. Његов некадашњи пословни партнер Стивен Хофенберг тврди да се Епштајнова компанија финансирала кроз преваре сличне „пирамидалној штедњи“. Познанством са Гислејн Максвел, које је вероватно аранжирао Мосад, Епштајн улази у високо друштво Британије и САД. Тако је овај дуо опасних подводача за обавештајне службе започео свој дугогодишњи криминални рад.

Приликом хапшења код Епштајна је заплењен адресар од 90 страна, у коме се нашло много познатих имена, љубитеља забава за богате и политичаре, као што је  брачни пар Клинтон (обоје познати по девијантном сексуалном понашању), доста чланова клана Кенеди, Тони Блер, принц Ендрју и његов брат, принц Чарлс, Мајкл Блумберг, бивши градоначелник Њујорка, принц Салман из Саудијске Арабије, Хенри Кисинџер, Јехуд Барак, бивши премијер Израела, многе утицајне личности из научног и пословног света, Лери Самерс, председник Харварда и бивши државни секретар, Алан Дершовиц, професор са Харварда и бранилац Епштајна пре неколико година кад је први пут хапшен због педофилије.

Ту је и позната новинарка Кети Курик, наравно и сексуални манијак филмски продуцент Харви Вајнштајн који је сексуално нападао сваку глумицу коју је упознао, а њих 80 га је пријавило за сексуално узнемиравање. Из света филма гости су му били Алек Болдвин, Елизабет Харли, Челси Хендлер, Џон Клиз, Крис Такер, Кевин Спејси, Фил Колинс, Ивана и Иванка Трамп, Питер Сорош, син Ђерђа Сороша и Вуди Ален, који је имао проблема са законом због својих склоности према девојчицама.Ту се некако нашло и име Стивена Хокинга, сад покојног физичара, јер је Епштајн своје криминалне активности прикривао лажним филантропским пројектима, финансирањем квази научних пројеката у које је увлачио позната имена из света науке да би се заштитио и себи дао на важности.

Многи са овог списка мора да су били у шоку кад су чули за Епштајново хапшење и сада ће морати да се правдају да нису имали појма о његовим правим активностима. Други су учествовали да би задовољили своје перверзне склоности, па званично саопштење за медије Била Клинтона, „како никада није срео Џефрија Епштајна“, изазива смех јер је Епштајновим приватним авионом, симболично званим „Лолита експрес“, а то све говори о његовој намени, летео најмање 26 пута и мора да се на тим летовима смртно досађивао.

Могу само да замислим како се забавља кад оде по „коферче“ у омиљену државу Косово коју сматра породичним легатом. Иначе, Клинтонова председничка  библиотека одбила је да пружи информацију о везама Била Клинтона и Џефрија Епштајна.

Епштајн је био само подводач за светску елиту која не може да држи шлиц панталона под контролом. О томе сам писао детаљније у књизи „Досије Омега“ joш давне 2001. године. Ту је Клинтон један од главних актера овог педофилског круга, ту је и прича о Боначију и Кети О’Брајен, о организацији „Фајндерс“ која за ЦИА киднапује децу за разне монструозне намене и циљеве.

Није зато чудно да овакве операције воде ЦИА, Мосад или нека трећа обавештајна служба. Видео снимци педофилских сеанси су најефикасније средство за уцену лабилних, перверзних ликова који морају да чувају лажни друштвени имиџ и статус јер то захтева ова лицемерна цивилизација.

Финансирање ових активности се остварује уценом већ увучених личности. Новац се пребацује у офшор зоне, у лажне хеџ фондове и тако опран је на располагању „милијардеру“ за нов круг уцене нових кандидата, којих увек има.

(наставићe се…)

Mилан Видојевић: Џефри Епштајн (део I) – Епштајнова парадоксална смрт
Mилан Видојевић: Џефри Епштајн (део II) – Епштајн, подводач за светску елиту