Press "Enter" to skip to content

Није теорија завере – Епштајн је ипак убијен?

Главни медицински инспектор Њујорка обзнанио је да нема потребе за другом, поновљеном истрагом смрти Џефрија Епштајна иако је патолог ангажован од стране Епштајнове породице изјавио да повреде установљене на телу милијардера не указују на самоубиство, већ на убиство. То ће свакако утицати на распиривање додатних сумњи у званичну верзију приче о необичној смрти овог сексуалног преступника.

Мајкл Бајден, бивши медицински инспектор града Њујорка, кога је ангажовао Епштајнов брат, изјавио је у среду у интервјуу за тв Фокс тв да сломљене кости на врату Џефрија Епштајна недвосмислено указују на то да је исти био жртва насилног дављења.

Posted by Српска Aналитика on Понедељак, 12. август 2019.

Подсећамо, садашњи главни медицински инспектор града Њујорка, др Барбара Семпсон, је непосредно након смрти пресудила да је Епштајн умро од последица вешања, истовремено одбацујући као неосноване све тзв. теорије завере које су указивале на постојање неких дубљих мотива и игара везаних за овај случај.

Иначе, Џефри Епштајн (66) је умро у ишчекивању суђења по оптужбама за сексуалну трговину. Пронађен је без знакова живота у затворској ћелији на Менхетну 10. августа, у раним јутарњим сатима.

(коришћен извор: usatoday.com)

Још нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.