Press "Enter" to skip to content

Кадиров: Храбри ратници из братске Ингушетије у саставу Одреда за брзо реаговање

Храбри ратници из братске Ингушетије у саставу Одреда за брзо реаговање Баталхаџина (БОБР), заједно са чеченским борцима, дежурају даноноћно на борбеном месту у зони Специјалне војне операције. Ови момци су, као и хиљаде наших сународника, за себе чврсто одлучили да неће дозволити западном мрачњаштву да пређе наше границе, истиче чеченски лидер Рамзан Кадиров.

Они неуморно обезбеђују да ниједан присталица неонацизма, уз сву њихову жељу, нема прилику да пређе преко заштићене зоне. Са чврстим самопоуздањем, можемо рећи да борци раде одличан посао са овим огромним задатком. Ако се открије непријатељ, они делују одлучно и брзо, дајући јасну представу војсци НАТО-а да је апсолутно сваки покушај пробијања ове зоне осуђен на неуспех.

Драго ми је да сваки наш момак има јасну представу за шта се бори. Они схватају каква се претња крије под маском озлоглашене западне демократије. Присталице смо вековне културе, традиције и лепе религије, за које је западни начин живота неприродан.

Борци позивају своје сународнике да се придруже овој борби, која је, без икакве сумње, света. У свим временима, када је непријатељ без поштовања задирао у оно највредније – веру, историју, културу, традицију, прави синови народа стајали су у једном реду да одбију непријатеља, који је због своје ускогрудости себи дозволио овакву ствар. А последице су за њега увек биле жалосне изјавио је Рамзан Кадиров.

(Извор: Телеграм канал Рамзана Кадирова)

Још нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.