Press "Enter" to skip to content

О нама

globus

Српска аналитика, интернет магазин за стратешка истраживања и анализе, основан првобитно 2006. године са циљем да заинтересованом читалаштву понуди одговоре на бројне недоумице и запитаности са којима се  човечанство суочава у 21. веку.

Овај специфични и по много чему јединствени интернет магазин бави се, најшире посматрано, друштвеним, политичким, геополитичким, геостратешким истраживањима и анализама и настоји да се квалитетним текстовима, коментарима и анализама угледних аутора наметне и позиционира као оријентир за доносиоце одлука у нашој земљи. Посебно приликом промишљања и формулисања државног и националног интереса Републике Србије.

Након пуних тринаест година од оснивања, а након неколико година мировања, „Српска аналитика“ обнавља свој рад у 2019. години, унапређенија у квалитативном погледу и потпуно спремна да свима онима који су заинтересовани за побројане теме и феномене, помогне у јаснијем и трезвенијем сагледавању бројних друштвених, политичких и геополитичких изазова са којима се суочава сложени и динамични свет данашњице.

                                                                                                                                                                                     Уредништво

    • Главни и одговорни уредник: Владимир Пребирачевић
    • Заменик главног уредника: Вања Вученовић

 

Напомена: Ставови и коментари аутора текстова нису нужно и ставови уредништва интернет магазина Српска аналитика. 

Mission News Theme by Compete Themes.