Press "Enter" to skip to content

Планови за уништење породице у Новом светском поретку

У Норвешкој деци у јаслицама читају бајке о принцу који се заљубио у краља. У Швајцарској дечаке треба доводити у вртиће у хаљинама. У Данској на стубовима стоје огласи: “Изнајмљује се коњ за интимне односе”.

У Немачкој у једном градићу легално функционише десет зоо–бордела.
 У Америци се спроводе избори лепоте међу трансвеститима – дечацима од 6 година.
 У Канади су легализовани експерименти на деци: стерилизација, лоботомија.
 У Швајцарској је 30.000 деце одузето традиционалним родитељима и већ предано истополним.
 У Норвешкој ће се у школском програму за прваке појавити предмет “Инцест”. У Канади је педофилија службено призната сексуална оријентација. У Француској су ове године у свим школама заменили “дечаке” и “девојчице”.
 У Холандији легално постоји странка педофила, а такође је присутна и инфантофилија, оносно односи с новорођенима.

У октобру ове године, у Москви одржана је конференција под називом “Уништење породице и пола новим светским поретком”. Конференцију је организовао руски “Хришћански препород” (“Христианское возрождение”) у сарадњи са међународним покретом који обједињује руске породице из више од 30 земаља под називом “Руске мајке” (“Русские матери”). Главна гошћа конференције била је Ирина Берсет, Рускиња која је 45 година живела у Норвешкој и која је, након што јој је норвешки суд одузео децу јер није била толерантна на педофилију, потрошила године истражујући и скупљајући документацију и разна сведочанства како би руској традиционалној јавности приказала који је прави циљ Новога светског поретка у односу на породицу.

У наставку можете прочитати цео говор Ирине М. Бергсет која се свим снагама супротставља Новом светском поретку и његовим нехуманим плановима.

“Добар дан, Зовем Ирина Бергсет.

Ја сам данас овде да бих сведочила о тој куги трећег миленијума, с којом се сусрела моја породица на Западу. И не само моја породица лично. Данас, међународна организација руских родитеља – мајки, очева, деда и баба под називом – “Руске мајке”, обједињује породице из више од 30 земаља света, које су пострадале од насилног раздвајања од рођене деце у иностранству. Те породице и јесу живи сведоци тога шта се догађа са руском децом изван Русије.

Сакупљам сведочанства и документе на ту тему последње две године. За то време, на разним језицима света, мени су слали публикације западних медија, видео–сведочанства, ТВ–репортаже, филмове, књиге, научна истраживања. Сабравши та документа, ја ћу вам у сажетом виду рећи како се врши уништење породице и пола на западу.

Мој задатак није био да оцењујем то што се тамо догађа. Ја сам се само трудила да скупим чињенице, документе и сведочанства с једним јединственим циљем да привучем пажњу јавности у Русији и остатку хришћанског света, руских научника и специјалиста, историчара, социолога, теолога, криминалиста, политиколога, психолога и др. Такође, желим да привучем и вашу пажњу, уважени гости данашње конференције, и упозорити вас о чињеници да је цео свет данас обухваћен идејом уништења природног пола и идејом уништења породице.

Почнимо испочетка. Мени је лично полиција Норвешке под претњом пиштољима, одвела у заробљеништво моја два рођена сина. У мој стан у Норвешкој 8. априла 2011. упала су два сарадника социјалне службе и два полицајца. Ти службеници отели су моју децу и одвели их на, од мене, сакривену адресу. Спасли су их од родитеља, од мене. Зашто?

Ја знам зашто. Ради се о томе што сам се дан пре тог догађаја обратила полицијској станици у селу где живимо са притужбом на то да су норвешки грађани с мојим млађим четворогодишњим сином, како ми се тада чинило, вршили незаконите блудне радње. Суд Норвешке ме је тада прогласио нетолерантном женом према норвешком моралу. И зато су ми одузели децу. Децу су предали толерантнијим родитељима бр. 3 и 4. Ти изнајмљени родитељи нису имали ништа против да се мојој деци у норвешком вртићу и школи предају основе нетрадиционалних телесних односа.

Кажете да је то немогуће? Ја такође тада нисам знала, али сада знам, да се у Норвешкој већ много година реализује државни програм промене деце из обичних дечака и девојчица у друге особе.

Какве? То је питање над питањима. Са тачке гледишта простог Руса. постоје само два природна пола – мушки и женски. Је ли тако? Али, сва несрећа је у томе што је за сав остали западни свет тај поглед давно застарео. Нови модерни психолози, социолози па чак и психијатри продају лажну идеју да природни пол уопште не постоји и никад није ни постојао. Говоре како је то само једна од великих хришћанских заблуда. Нељуди тврде да уствари полова има много више. Прво је било речено како тих полова има 6 или 7. Али сада, та је бројка порасла неколико пута и броји око 20 разних полова. Лудило, кажете?

Не. То је реална друга идеологија. И та друга идеологија је састављена на парадигми не природног и нормалног, већ неког “неприродног” социјалног пола. То јест, она је направљена на идеји да пол, не само да се може мењати већ се и мења искључиво из неких чисто социјалних разлога или социјалних улога. Аутори идеје великог броја полова били су изопаченици. Сваки нови пол они су почели повезивати са другим видом изопачености. Просто говорећи, изопаченици су представили идеју да се пол одређује према објекту са којим се врши телесни однос. Изопаченици су реч “пол” заменили сексуалном оријентацијом.

Ако је изопаченик сексуално оријентисан на децу, то је његов пол “педофил”. Ако је изопаченик сексуално оријентисан на животиње то је његов пол “зоофил”. Тако то изгледа у грубо. Постоје међу изопаћеницима они који су одмах орјентисани и на децу и на животиње. Такве особе су сами изопаченици назвали квир, што знаћи уврнут или изопачен. Да се не би мешало са традиционалним половима, изопаченици су решили да саму реч “пол” прогласе као “застарелу” и тако је пошаљу на ђубриште историје. Социјални стручњаци појачали су уништење пола у западној култури надгробним спомеником, на коме су написали нови израз гендер. Осим тога, у енглеском језику реч гендер још означава потпуно и категорију “рода”: мушки род, женски род и средњи род.

И ето, ти сотонски “гендери” почели су се множити даноноћно и данас их има на хиљаде. У почетку су потрошили 20-30 година на то да би усадили у свест човечанства и у целокупној западној култури, западној музици, западној књижевности и западној уметности да су “мушкарци” и “жене” изумрли као диносауруси, а тамо постоје само “геј”, “лезбијке”, “бисексуалци”, “трансвестити” и “трансгендери”. Успут, под паролом “права човека на изопаченост” – природни пол престао је да се зове природним и нормалним. На тај начин произведена је “лингвистичка чистка”, уништење нас – “мушкараца” и “жена” из културне средине. Зато није ни чудо што су се традиционални “мушкарци” и “жене” у западном свету, постепено почели посматрати као рудименти, остаци старог, застарела класа људи “друге врсте”.

Знате ли како нас нормалне људе називају на западу? Већ одавно, реч “природно” се за све нас не користи. Уместо њега убачена је друга реч – “стрејт” (straight), што значи дословно – “прави”. То јест, ви и ја смо “стрејтери”. Шта је то? Ништа. Празнина. “Стрејт” је збир звукова који ништа не значе, без икаквог смисла, без корена, без материјалног еквивалента. Данас се може закључити да се то извештачено лингвистичко избацивање природног пола у западном свету извршава и да ће ускоро бити завршено.

Моји закључци произлазе из реалности. У толерантној Европи, у Канади, САД–у, Новом Зеланду, Аустралији, ако будете морали изразити своју сексуалну оријентацију (на пример у брачној агенцији) предложиће вам да поставите квачицу у поље: “стрејтер”, “геј”, “лезбијка”, “бисексуалац”, “трансвестит” или “трансгендер”. Данас бисмо ми требали ставити квачицу у поље “стрејтер”. И ја и ви. Ми схватамо да нисмо никакви “стрејтери”, ми смо мушкарци и жене. Али нас и вас тамо нема. Нас су очистили. Лингвистички. Уништили. Сатрли. Отписали…

(Извор: family.rs)

Још нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.