Press "Enter" to skip to content

Медведев: Русија обликује будући светски поредак, нисмо искористили цео арсенал оружја

Русија данас обликује будући светски поредак, борећи се сама против Запада, штитећи своје грађане и враћајући територије својих предака, изјавио јe заменик председника Савета безбедности Руске Федерације Дмитриј Медведев.

„Желим да вас подсетим да је Руска Федерација та која штити грађане. Наша земља је та која се већ вратила и враћа наше наслеђе, а не обрнуто. И тако ће се наставити“, написао је Медведев на свом Телеграм налогу.

„Ми се сами боримо против западног света и НАТО-а“

Он је истакао да је „данашња Русија та која формира будући светски поредак, а не САД са Британијом или мрачним Кијевом. Тај равноправни нови светски поредак биће изграђен“, рекао је Медведев.

Осим тога, наставио је Медведев, „Руска Федерација се сама бори против западног света и НАТО-а“.

„Због тога су све паралеле са прошлошћу условне или нетачне. Осим једне: можемо сами да уништимо непријатељске савезе или моћног непријатеља“, тврди Медведев.

„Још нисмо искористили цео арсенал оружја“

Тврди и да Русија настоји да у борбама што више сачува животе својих војника и цивила. Он каже да се то не може рећи за акције Украјине.

„Наши непријатељи не рачунају животе својих цивила и војника. И то је разлика међу нама“, истакао је он.

Русија „из разлога који су свима очигледни, још није употребила цео арсенал наоружања“, тврди Медведев и додаје да Русија није гађала „могуће непри јатељске циљеве који се налазе у насељеним местима“. И то не само због наше инхерентне људске доброте. За све постоји време“, навео је Медведев.

„На крају, али не и најмање важно – само највеће јединство, највиши морал и свакодневни напоран рад могу да обезбеде победу земље“, закључио је он.

(Извор: @medvedev_telegram)

Још нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.