Press "Enter" to skip to content

Милица Ђурђевић Стаменковски: Ко то пуца у мурал Дарје Дугинe?

Једна моја фотографија поред мурала посвећеног Дарји Дугиној, била је довољна пробриселској опозицији да искаже бес и салве увреда на рачун Заветника.

Биљана Ђорђевић, Балша Божовић, Биљана Стојковић и други, кренули су у јуриш и утркивање ко ће да пласира бруталнији коментар против нас.

Сви скупа мотивисани су жељом да се докажу својим менторима и газдама – нижеразредним политичарима Европске уније. Зато колективну хистерију пробиселских послушника нећу ни третирати коментаром на појединачне изјаве, јер сви заједно имају истог газду и служе истој агенди.

Заједничко за све њих је и то што су се у својим коментарима офирали, па су тако нашу политичку делатност и приврженост вредностима традиционалног савезништва Србије и Русије, назвали „плаћеничком“. То је очекивано, јер они другачији однос, осим плаћеничког, не познају, а вероватно и не разумеју. Зато су тиме више казали о себи, а не о нама.

Управо је ова дружина позната по селективном приступу и осудама ратних дејстава, санкција, атентата, јер за поступке својих шефова увек налазе оправдања, док за осуду њихових непријатеља, било да се ради о нама, државотворној опозицији у Србији или државотворним снагама у Мађарској, Француској, Русији или Турској, не бирају речи. То је политика лицемерја и дискриминације, а њени експоненти у Србији служе извршењу задатка – да вечито киње сопствену земљу за потребе интереса других, да угрожавају њену позицију и њен интегритет.

Застрашујуће колико је мурал једној брутално убијеној младој жени, изазвао фрустрације у њиховим редовима и агресивну релативизацију једног терористичког чина. Њима се некакви „фашисти“ привиђају на сваком кораку, можда је то школски пример онога што психолози називају пројекцијом.

Један коментар

  1. Miroslav Miroslav

    Ne čudi me što su provereni srbomrzitelji i rusomrzitelji, zapadni plaćenici , uglavnom iz demokratski deklarisanih stranaka. Živela Srbija i Rusija. Živela Republika Srpska… KOSMET JE SRBIJA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.