Press "Enter" to skip to content

Владимир Пребирачевић: Спроводе над Србима геноцид и подмећу нам га истовремено

 

Пише директор Српско-руског центра „Мајак“ и потпредседник Извршног одбора Српске народне партије

У јеку спровођења геноцида над Србима на Косову и Метохији уз све благонаклоност ментора из земаља Квинте те исте земље желе Србе да оптуже и жигошу као геноцидан народ. Све што могу да ураде са позиције силе су урадили и сада само желе да докрајче оно мало Срба што је остало на Косову и Метохији.

Када се отарасе присуства српског народа на Космету уследиће све могуће кампање под патронатом и спонзорством управо тих земаља Квинте да измисле детаљнију шиптарску историју и да сво српско наслеђе представе као њихово „Косовско“ иако сви знају шта је и чије је али кога међу њима брига за истину и историју и српски народ по било ком питању.

Бахатост и безобразлук оних који на Западу од пљачке и несрећа других богато живе и уживају све привилегије савременог друштва чак су успели и свима да наметну бајке о демократији која служи само да би се мањи и слабији присиљавали на подаништво које се од њих захтева а под плаштом закона и вредности развијеног света. Празне приче о људским правима које су само инструмент великих и моћних за дисциплиновање мањих и слабијих се сервирају не само код нас него видимо и тренутну ситуацију у Грузији која жели да се ослободи стеге у коју су је ухватиле стране службе из земаља Колективног запада а кроз инструмент звани невладине организације и организације цивилног друштва које уз обилато финансирање из иностранства непогрешиво раде управо за своје финансијере и њихове интересе који се у скоро 99% не поклапају са интересима народа у тој конкретној држави.

Тај погубни западни малигни утицај можемо видети на сваком кораку а посебно данас у Србији када се наш народ сусреће са огромном претњом перфидних политичара са запада који већ вековима желе да науде нашем народу који живи на српском животном простору вековима а који данас треба да се омеђи измишљеним границама, измишљеним народима и новопеченим нацијама и вештачким измишљеним културама  које имају један једини задатак а то је да негирају све што је српско јер само тако ће од српског постати нешто друго и нешто прилагођеније западним вредностима које су све а само вредности нису.

Геноцид који је спроведен на Космету над Србима и који је у завршној фази који буквално гледамо сваки дан се вешто прикрива лажним оптужбама за лажни геноцид у Сребреници који треба да покрије много веће и монструозније злочине на истом том месту над српским народом од стране штићеника истог тог запада који жели нама да кроји судбину. Највеће жртве је управо српски народ поднео на овим просторима и сада када нису успели да нас истребе физички и буквално сада бар желе да нам наметну етикету геноцидног народа.

Отпор који морамо пружити на свим нивоима непријатељима нашег народа мора бити одлучан и не сме бити нашег српског праштања и попуштања него се мора бити одлучан као што су Израелци данас одлучни без уласка у исправност и вредносни суд њихових одлука и поступака. Наш одговор мора имати стратешки приступ и челичну одлучност да многе ствари преокренемо у времену које је пред нама уколико желимо да опстанемо. Све приче о пријатељима са запада управо падају у воду и више никада ни не смеју да буду на столу богато постављених заблуда у које нас опсенарски убеђују да верујемо.

Још нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.