Press "Enter" to skip to content

Додик: Прошли век био век српског страдања, овај ће бити век српског уједињења

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик поручио је на обележавању 80 година од Битке на Козари да је прошли век био век српског страдања, а да овај треба да буде српског уједињења, како  државног, тако и националног.

Додик је нагласио да сваке године на овој манифестацији сећања чује сазнање о Козари, које је увек сазнање о страдању, а никада није сазнање о правди.

„Монструм од НДХ је организовао логоре за децу кроз које је прошло 32.000 козарачке деце. Та деца су била једина деца на свету која су имала свој логор, то је урадила НДХ, то је била званична политика те државе“, рекао је Додик.

Додик је још истакао да у политичком процесу Републику Српску треба припремати за одлучујућу одлуку јер БиХ, како је нагласио, није добра ни за Српску ни за Србе.

Један коментар

  1. Anđa Kostić Anđa Kostić

    Zar je moguće da niko na ovom svetu ne komentariše politiku te nakaradne i zloglasne Hrvatske,koja je imala konc.logore za decu u Drugom sv.ratu?Oni,koji to ne sankcionišu su isti kao oni.To Zlo i dalje postoji u vidu svih dešavanja na svetskoj sceni.Sve maske su pale i taj fašizam je i dalje prosutan.Sotone su dovele ovo čovečanstvo na ivicu ponora i uništile ono,što je najvrednije za lepotu života:ljubav,poštovanje,tolerancija,istina ,obraz i dostojanstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.