Press "Enter" to skip to content

Марина Недељковић: Београд домаћин Еуро Прајд у септембру! Алал вера!

Сећа ли се неко пре пар година када је Београд изабран за град у коме ће се ове 2022. године, одржати Еуро Прајд? И још уз то, новинских наслова како је наш главни град убедљиво освојио ову „победу“. Чуј, „победу“… Чуј „Еуро Прајд“. Алал вера. И тако, пошто смо, како кажу у вестима, потукли жестоку конкуренцију и убедљиво освојили организацију манифестације прајда, следи нам и следује максималан утицај ових вредности и ставова.

Тако наше медије свакога дана није ни мало срамота да преносе будалаштине и полуписмене измишљотине, али их још више није срамота да најављују један овакав догађај. И шта даље рећи за „манифестацију“ коју сами организатори називају „пуном представа и преформанса“? Шта рећи за „манифестацију“ за коју сами организатори кажу да је „промоција европских вредности у Србији“?

Тако је Београд, како кажу организатори, постао први град у овом делу Европе и први град ван економског простора Европске уније којем је пружена прилика да организује један овакав догађај. Можда смо ми ван економског простора Европске уније, али су наше границе већ преко десет година широм и без царина отворене за производе из ЕУ, којима се декласира наш домаћи пољопривредник.

Поред тога, наглашава се како је Европска унија прва у реду у борби за општу правду и једнакост. Ма како да не. Сећамо се сви и осећамо на својој кожи сваки од 78 „праведних дана“ којима нас је частила Европска унија. Након потпуног лудила о Закону о родној равноправности и Закона о дискриминацији, где можете бити кажењени са два милиона ако не изговорите примачица, говорница или војникиња и скрајнутости с ума да је довољно да неко каже да се он осећа као мушкарац, жена или нешто треће он то у складу са овим законима одмах и постаје, ми данас говоримо о Еуро Прајду у Београду.

Само је питање тренутка кад ће нам потурити и Закон о истополним заједницама, за који петље нису имали да донесу, јер ипак истовремено треба бити и поклоник ЕУ пута и добити изборе са гласовима свих оних који никада не би подржали озакоњивање истополних заједница. Међутим, и за тај сценарио смо спремни. Са преко 100000 прикупљених потписа против истополних заједница Српска радикална странка је јасно показала да је национални интерес увек на првом месту, а да је ову нашу петицију потписао свако коме је до њега стало. Без обзира на политичку или било коју другу припадност. Сем ове горепоменуте… Самоизмишљене.

Још нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.