Press "Enter" to skip to content

Марина Недељковић: Шта је за вас Европска унија?

После срамних реклама о Милунки Савић, Бориславу Пекићу и другим нашим великанима, финансираних од стране америчке амбасаде, на малим екранима српских телевизора, „завртео“ се још један политички и идеолошки обојен спот.

Као да није било довољно што су својим прљавим новцем покушали да извитопере нашу националну историју и људске и моралне вредности нације, сада покушавају да нас приупитају „Шта је то за нас Европска унија“? После реклама где нам белосветска гамад, злочинци пар екселанс, децоубице и олош говори да „смо ми cвет“, а заборављају да су наше пиваре старије од целе њихове државе, још имају дрскости да нам постављају питања о Европској унији.

Јасно је као дан, да свака од ових реклама имају своју мање или више скривену поруку, али колико заиста мораш бити лицемеран да народу која је засут осиромашеним уранијумом сервираш причу о добробити суживота у ЕУ. Па каже реклама да је тобоже Европска унија симбол могућности, демократије, једнакости и безбедније и сигурније будућности.

Таман кад човек помисли да не могу да се појаве гори телевизијски садржаји од извештаја о Информер журкама, отворених писама власника телевизија и садржаја међуножја звезди ријалити програма, пласира се једна оваква бљувотина о европским вредностима и коначно нашој бољој будућности. Нешто у фазону оне познате флоскуле „за пар година живећете боље“, само гласајте још ове изборе за две црвене и/или пиво испред локалне продавнице.

За нас нормале, Европска унија је једна болесна, извитоперена перверзија и парада блуда и неморала што се да најбоље видети на „такмичењима“ попут Евровизије.

За нас нормалне, Европска унија је сигуран пут ка уништењу српског сељака и нашег домаћег производа, имајући у виду да већ преко једне деценије једнострано примењујемо Споразум о стабилизацији и придружењу.

За нас нормалне, Европска унија је модерна робовласничка творевина и колевка угњетавања људских права и слобода.

За нас нормалне, Европска унија је главни спонзор и пропагатор слободне и независне шиптарски-терористичке државе „Косова“.

За нас нормалне, Европска унија је…

7 Коментара

 1. Dr Dragan Rajkovic Dr Dragan Rajkovic

  Nemam ništa protiv autorke pomenutog teksta, ali „naše pivare starije od cele njihove države“ . Voleo bih da mi neko objasni prostu matematiku, ako je 1776. SAD objavila nezavinsot od V.Britanije, a 1783. i međunarodno priznata koja je to „naša“ pivara starija od SAD? Predspostavljam da računamo i ono što je stvoreno i van granica Srbije od strane „okupatora“ kao apatinska carska pivara koja je zahvaljujići pobedi u Prvom svetskom ratu postala deo Srbije. Dajte manje se brukajte. zar nisu poslanici SRS-a primali plate u savetu Evrope te iste „tamnice naroda“ kako je karakterišete? Imali li većeg licemerja… Jadno, jadno,…

 2. Александар Борић Александар Борић

  Докторе, шта чекате, крените ка Европи без пива! Можда би било упутније да сте сагледали на који је начин Србија доведена на продјачки штап. Багра која глумата Владу Србије нема два велика одмора школе. Продају све што је српско… где су паре?

 3. Zlokolica Miljan Zlokolica Miljan

  NE INTERESUJU ME POLITIČKA PREPUCAVANJA DUHOVNO MRTVIH A SAMIM TIM I INTELEKTUALNO HENDIKEPIRANIH, KOJI PO DIFOLTU IMAJU SAMI OD SEBI VISOKO MIŠLJENJE, PA JOŠ SA PRIKAČENIM „AKADEMSKIM“ ZVANJEM, PREFERIRAJU DA „SE NJIHOVA MORA SLUŠATI“, JER SU TOBOŽ NEKI AUTORITET ! TEKST U KOJEM SE PRILIČNO MLAKO I BLAGO PREDSTAVLJA EU SA SVOJIM NAKAZNOSTIMA I BOLEŠTINAMA, KAO DA SE USTRIČAVA DA JASNO I GLASNO KVALIFIKUJE ZAPADNU CIVILIZACIJU KAO SATANISTIČKU I TO POD VOĐSTVOM PRVE BIBLIJSKE ZVERI-VATIKAN; I DRUGE BIBLIJSKE ZVERI-AMRRIKA !! ČEGA SE SVI BOJITE ??? JEZUITA ? MASONA? NACISTA ? FAŠISTA ? UBICA I KRIMINALACA ? DISFORIČARA 78 VRDTA ?? PA ONI SAMI STAVLJAJU UGLJEVLJE NA SVOJU GLAVU I IZABRALI SU VEČNU SMRT !!

 4. ДРАКО ДРАКО

  Dr Dragan Rajkovic,
  Можда нема у Србији старије пиваре од њихове државе, али сигурно знаш (па ти си доктор, било чега и да је) да у Сбији има сијасет старијих школа но што је њихова држава. А и то је баш лепо знати.

 5. Анонимни Анонимни

  dr Dragane Rajkovicu cak i Amerikanci znaju podatak da je Amerika postala nezavisna 1776-te a Jelen pivo u Srbiji postoji od 1756-te! Cak u Amerikanci to znaju!!! Pre nego sto izbacite neki glup komentar proguglajte malo! Doktore!

 6. Dr Dragan Rajkovic Dr Dragan Rajkovic

  Највише волим „анонимне коментаре“. Ако неко пажљиво чита мој коментар онда ће разумети шта је аутор хтео рећи, а не износити сто пута речено и сто пута промашено.
  Испада да немамо своју историју па крадемо туђу. А то шта је госпођица или госпођа хтела рећи…па ако је све тако наказно како описује што су посланици СРС у савету Европе примали њихове „смрдљиве паре“. То је оно лицемерно наших политичара.
  Пивара у Челареву..тзв „царска пивара“ настала у држави која није у том тренутку била Србија. Ако Америку рачунама од стицања независности, како онда Србију рачуна пре њеног модерног постојања тј пре ослобођења?

 7. Гаврило Принцип Гаврило Принцип

  Dr Dragan Rajkovic, Apatinska pivara, naprimer, starija je od SAD. Osnovana je 1756. godine. Lako možete proveriti na etiketi, recimo, Jelen piva. Takođe, Doktore, Apatinska nije jedina pivara u Srbiji koja je starija od SAD.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.