Press "Enter" to skip to content

Бабурин: Србија треба да се прикључи савезној држави Русије и Белорусије

Садашње заоштравање ситуације на Косову и Метохији је освета Србима за односе са Русијом, каже Бабурин.

Познати руски политичар, лидер Руског општенародног савеза и председник Међународне словенске академије проф. др Сергеј Бабурин је поводом најновијег заоштравања ситуације на Косову и Метохији, за Руску народну линију дао следећу изјаву:

„Претња ратних дејстава на Балкану постоји од тренутка НАТО окупације Косова. Натовци су створили ситуацију чији циљ је вишедеценијска дестабилизација региона. Хвала Богу, Србија је престала да пасивно посматра геноцид над српским становништвом на Косову.

Сматрам да је стратешко решење, које би обезбедило безбедност Србије – улазак земље у Савезну државу Русије и Белорусије.

Србија покушава да одржи баланс у односима са Западом и Русијом. А Запад то Србима не може да опрости.

Без знања Запада и без директних инструкција западних лидера, Косовари никада не би предузели такве антисрпске акције на северу Косова, какве су предузели сада.

Запад рачуна да ће у садашњој тешкој ситуацији успети или да натера Србију да уђе у НАТО, или да коначно елиминише српско становништво са Косова. Надам се да су њихове рачунице погрешне.“

(Извор: Руска народна линија)

2 Коментара

  1. Анонимни Анонимни

    Слажем се са Бабурином ,да Србија треба да уђе у савез Русије и Белорусије јер само тако се може спасити од уништења од НАТО а то би могле и друге земље којима прети иста опасност једино тако ће пропасти НАТО АЛИЈАНСА У свим земљама поготово малим уцењеним и окупираним од НАТО_Амера спровести револуционарни референдум о припајању Русији и Белорусији то би била победа и спас свих праведних људи на Планети ЗЕМЉИ ДАЈ НАМ БОЖЕ ОВО ОСТВАРЕЊЕ !
    ЂУКА СТОЈАНОВИЋ

  2. Miodrag Miodrag

    Apsolutno se slažem,d je taj savez logičan.Tako bi dobili stabilnost i mir.Međutim,naši političari smiju druge snove i iscrpljuju državu.Davno je,već moglo biti bolje i definisati crvenu liniju preko koje se ne ide.Ali,putovanje sa zapadom je i dalje nužan hobi naših političara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.