Press "Enter" to skip to content

Милатовић апсолутни побједник: У свим регијама имао је више гласова од Ђукановића!

Новоизгласани предсједник Црне Горе Јаков Милатовић имао је више гласова од противкандидата Мила Ђукановић у свим регијама Црне Горе, показују прелиминарне пројекције ЦеМИ.

Најубједљивији је Милатовић био у централној регији гдје је освојио 63,2 одсто гласова, а Ђукановић 36,8 одсто.

На југу је Милатовић освојио 58 одсто у односу на 42 одсто Ђукановић, док је на сјеверу имао 55,8 одсто гласова у односу на 44,2 одсто лидера ДПС.

Кандидат Европе Сад је имао већину и у градовима које је ЦеМИ пратио, а најубједљивија побједа је била у Подгорици гдје је Милатовић имао чак 68,1 одсто гласова.

У Никшићу је имао 62,1 одсто, у Бијелом Пољу 50,3 одсто, а у Бару 54,5 одсто, према подацима ЦеМИ.

Незваничне информације „Вијести“ из ПЕС Бар кажу да је Ђукановић у том граду имао више гласова од Милатовића, али свега 11.

Према прелиминарним подацима Општинске изборне комисије у Будви Милатовић је освојио 8.728 гласова или 68,55 одсто изашлих бирача. Кандидат Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић освојио је 4.004 гласа или 31,45 одсто.

Из Европе Сад је незванично речено да је Милатовић у Колашину освојио 3.460 гласова, док је Ђукановић имао 1.283 гласа.

Према незваничним информацијама блиским изборним штабовима предсједничких кандидата, Милатовић је добио 4.731 глас грађана Тивта. За Мила Ђукановића гласало је 3.470 грађана те општине.

Према незваничним подацима ОО Покрета Европа сад за Јакова Милатовића у Бијелом Пољу је гласало 14.359 гласача, а за Мила Ђукановића 13.076 гласача.

(Извор портал ИН4С) 

Још нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.