Press "Enter" to skip to content

Russia Today oтвара представништво у Србији

Руска државна телевизија „Раша тудеј“ (Russia Today) ускоро отвара своје представништво у Србији, сазнаје уредништво Српске аналитике из извора блиским овој телевизији. Реч је о моћној, утицајној и све популарнијој медијској кући која свој програм емитује на „чистом“ енглеском језику, a која по квалитету информативног програма стоји раме уз раме са највећим медијским кућама на Западу.

Ипак, требало би подсетити и на то да је реч о тв станици којој је ЕУ забранила емитовање због наводног „подстицања и подршке руској агресији“ на Украјину.

Иначе, Савет ЕУ је још у марту одлучио да обустави дистрибуцију руских државних медија „Russia Today“ i „Спутњик“ на територији целе ЕУ.  Реч је о санкцијама које покривају сва средства за пренос и дистрибуцију, као што су кабловска, сателитска, ИПТВ, платформе, web странице и апликације.

 

4 Коментара

 1. Zorica Knežević Zorica Knežević

  rado bi u N.sad radila zanjih….ruski učila..

 2. Миро Миро

  Добро нам дошли. Коначно, дуго смо вас чекали. Желим вам успешан рад .

 3. Сву подршку дајем и радим волонтерски.
  С. Вујовић, научни саветник (економија)

 4. Bravo Zorice i ja bih u Šapcu (da vremenski mogu odgovoriti tom radu) bula bi mi čast raditi za slobodan i Ruski medij jer duboko verujem da je zapadna politika i ponašanje vodilja ka presranku postojanja sveta koji poznajemo.
  Svako dobro

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.