Press "Enter" to skip to content

Вања Вученовић: Како је Европрајд заробио државу

Србија је окупирана држава. Да. То је сада потпуно очигледно. И то не споља, него изнутра. Утисак је да су председник државе и све остале институције су разоружане од стране злонамерне мањине. Мени се у неким ситуацијама учинило како је држава немоћна да уради било шта. Тој мањини није важна слобода да испољавају своје сексуално опредељење. И готово увек лажу када то говоре. Они желе само, не бирајући при том средства и начине, да намећу идеологију која на овом простору нема своје природно упориште.

То што постоји Канцеларија НАТО-а при Министарству одбране Републике Србије чини се као много мањи проблем од ситуације где поједине неформалне, финансијски подржане и инструисане групације претендују да воде државу. И да је по потреби и заробе, када тако нешто затраже њихове газде.

Ове апологете ЛГБТ идеологије спроводе само глобалну агенду обесмишљавања и потирања сваке нормалне и природне заједнице. Рушења традиције и државе. А ми се све теже одупиремо хватајући дах који би нас оставио у животу и тешимо се како смо много јаки. Они би да буду и држава и власт. А ми њихови поданици. То више и не крију.

Више није ни важно да ли ће „поносно“ прошетати у ову суботу или, пак, неће, када су нас у ових месец дана већ тотално прегазили, и то самом чињеницом да су наметнули питање Европрајда као државно и национално питање број 1. Изгубили смо још један психолошки рат. Држава се теши како је нешто забранила, а они су, опет, свесни тога направили још један за њих важан корак. Институције си развлашћене, показало се да се моћ крије у групама и групицама за притисак. Као и у свакој окупираној држави овог профила. Психолошка баријера је пробијена, они менаџирају ситуацијом, полако али сигурно освајају простор. Не знам да ли примећујете, али лисице су нам већ на рукама. Припремају ли се то затвори за већину?

Један коментар

 1. Анонимни Анонимни

  Tačno je tako kako ste napisali,i sada je zadnji momenat da se to reši.
  Nije mi jasno zašto vojska ćuti?
  Vojska je jedina sila u državi koja je zadužena da brani državu od spoljnih ali i unutrašnjih neprijatelja.
  Znači vojni udar i kraj.
  Ali pošto vojska ćuti sutra pobiti pedere pa onda redom….
  Pozicija opozicija generale vojske i policije sve pozvati na odgovornost zbog kršenja ustava republike Srbije.
  Narod je država a vlast je sluga narodni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.