Press "Enter" to skip to content

Кнежевић: Институционални лов на Србе у Црној Гори треба да буде предмет истраге тужилаштва

Читава Црна Гора је имала прилику да види ко је био на челу АНБ (Aгенција за националну безбједност) и ово више није питање појединца, већ читавог српског народа“, прокоментарисао је Милан Кнежевић, предсједник Одбора за безбједност и један од лидера ДФ-а за портал ИН4С.

Подсјетимо, јуче је бивши директор АНБ-а, Саво Кентера признао, на Сједници одбора за безбједност, да дио НВО ради за ЦИА и да имају приступ тајним подацима АНБ.

„Немам дилему да је Саво Кентера у садејству са Рашком Коњевићем и Ранком Кривокапићем све ове злоупотребе реализовао на основу студије “Улога Русије на Балкану: Случај Црне Горе” његовог Дигиталног форензичког центра у којем је направљен списак неподобних Срба, свештеника СПЦ, политичких партија и удружења српског народа у Црној Гори“, јасан је Кнежевић.

Такође, додаје да oзваничени институционални лов на Србе у Црној Гори од стране поменутих Кентере, Коњевића и Кривокапића, треба да буде предмет истраге тужилаштва, али шта год да се деси, закључује Кнежевић, “нећемо им дозволити да нас исељавају из Црне Горе зато што не дијелимо њихове вриједности“.

(Извор: ИН4С)

Још нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.