Press "Enter" to skip to content

Вучић: Европски парламент тражи и признање „Косова“ и санкције Русији

У Европском парламенту нису донели резолуцију него препоруке, а чак и на званичном сајту наше државне телевизије пише да је реч о резолуцији, рекао је председник Републике Србије Александар Вучић и додао: „Оно што од нас траже је међусобно признање.“

„Прескочили су да прочитају део о препорукама да морамо да признамо независно Косово. Питам оне који говоре о добронамерности оних који доносе такве закључке, што сте то сакрили. Народ треба да зна шта траже од нас“, рекао је Вучић.

Део политичке и медијске јавности крију то од нас, јер онда би српска јавност знала шта ти посланици мисле и желе Србији.

„Ако је захтев посланика ЕП да признамо Косово, потврђују се моје речи, и да уведемо санкције Русији прекосутра би изашли са новом резолуцијом где би тражили признање Косова.“

Нису у питању само санкције Русији, јер знам да би део јавности да дисциплинује председника и владу, и да нам објасни да под хитно морамо да уведемо санкције, а све друго је лоша политка због које ћемо остати без европског пута.

(Извор: агенције)

Још нема коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Mission News Theme by Compete Themes.